keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Mummoneliökuppi ~ Granny Square Bowl

Tämä kuppi on lopputulos pieleen menneestä isoäidinneliöstä. Olin virkkaamassa tyynyliinaan tarvittavia neliöitä ja tämän kohdalla tein virheen jossain kerroksessa ja neliö alkoi kääntyä kupille. En viitsinyt alkaa purkamaan työtä, joten virkkasin sen loppuun ja tärkkäsin sokerivedellä jämäkäksi. Nyt se toimii korukippona. :)

This bowl is a result of a granny square going wrong. I were crocheting squares that I needed for a pillow case and some where on the line I made a mistake in stitches and the square started to turn up. I didn't bother to dismantle the whole work so I just kept on crocheting until it was finished and then  starched it with sugar and water. Now it is a jewelry bowl. :)
3 kommenttia:

  1. Mahtava idea, joskus niitä näköjään syntyy vahingossa :D. Mitenköhän mokasit, tätä vois itsekin meinaan kokeilla :D.

    VastaaPoista
  2. Joo, vahingossa voi tosiaan syntyä lähes mitä vaan! :D Harmi, etten oikein tiedä, missä tein virheen tätä tehdessä, mutta luultavasti olen unohtanut vain virkata joitain silmukoita tai hypännyt vahingossa jonkun silmukan yli virkkaamatta siihen tarvittavia silmukoita. Loppu neliö on kuitenkin virkattu ihan oikein, eli aika helposti tuo lähtee kääntymään kupille ja tietysti jos haluaa vielä jyrkemmät sivut niin voihan sitä kaventaa tarkoituksella muutaman kohdan. :)

    Oon tosi huono selittämään, mutta toivottavasti tuosta jotain tajusi! :D

    VastaaPoista