maanantai 21. lokakuuta 2013

Valo ja lumihiutaleita

Käsityöblogit-ryhmässä Facebookissa oli blogihaaste tälle viikolle:  Tee 1 tai 7 postausta näiden sanojen ympärille. Aihe on vapaa, mutta sana tulisi ilmetä postauksessa jotenkin. Hiljaisuus, rauha, voima, ilo, valo, lepo ja rakkaus.

Halusin tarttua haasteeseen ja valitsin ensimmäiseksi aiheeksi Valon. Lumihiutaleita ja valon häivähdyksiä, talvi lähestyy. 

Jäin ihan koukkuun näiden lumihiutaleiden virkkaamiseen, ehkä pian uskallan kokeilla jopa pitsiliinan virkkausta!14 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Joo, ehdottomasti kannattaa kokeilla, tosin siinä on vaarana jäädä ihan koukkuun. :)

   Poista
 2. Suloisia! Kiitos tästä postauksesta. Olen miettinyt ja miettinyt, että mitä laitan lyhtyyn valosarjan lisäksi. Nyt se taisi ratketa. :)

  VastaaPoista
 3. Ihanan tunnelmallista. Ja kiitos hyvästä ryhmävinkistä Facebookissa, pitääpä katsastaa :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Tuo on kyllä mukava ryhmä, niin paljon mielenkiintoisia blogeja ja uskomattoman taitavia käsityöläisiä.

   Poista
 4. Kiitos vinkistä, viime vuonna askartelin ikkunaan paperitähtiä, mutta kyllä virkattu olis kestävämpi ratkaisu, täytyykin alkaa töihin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näiden tekoon ei mene kuin pieni hetki, mulle ainakin helpompaa kuin paperiversioiden leikkaaminen, siitä ei tuu ikinä mitään. :D

   Poista
 5. Kyllä on kauniita :) Mäkin virkkasin noita hiutaleita viime talvena, nyt ne vois taas kaivaa kaapien kätköistä. ja virkata muutaman lisää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mä yritin viime vuonna virkata hiutaleita, mutten kerta kaikkiaan osannut, niin ne taidot vaan kehittyy, ensi vuonna on jo kokonainen lumihiutalekasa. :)

   Poista
  2. Mä kaivoin ne hiutaleet esille ja totesin, että ne olikin aika surkeita tekeleitä :D Nyt otin koukun käteen ja väännän uusia. Et kyllä vuodessa kehittyy!! :)

   Poista
 6. Ihania! onko sulla jotain ohjeita näihin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Parin hiutaleen ohje on täältä: http://fabact.co/christmas/snowflakes/crochetsnowflakes.html ja loppujen kirjasta: 100 virkattua lumihiutaletta (kirj. Caitlin Sainio).

   Poista