perjantai 25. huhtikuuta 2014

Virkattu kettu repolainen

Olen meinannut virkata ketun jo pitkään mutta aina se on jostain syystä jäänyt. Nyt siihen tuli hyvä tilaisuus kun sain tilauksen tehdä pian syntyvälle vauvalle lahjaksi ketun.

Lankana käytin ihanan pehmeää puuvillalankaa ja koukku nro 2.

Ohje tähän ihastuttavaan kettuun löytyy täältä. En tehnyt täysin ohjeiden mukaan, vaan lisäilin päähän ja vartaloon muutaman rivin ja vartalossa tein valkoisen mahan kaulaan saakka.


11 kommenttia:

 1. Aivan ihana! :) Tekis mieli kokeilla itekin tehdä, en vaan oo pahemmin virkkaillu englanninkielisistä ohjeista mutta, mutta..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kannattaa harjoitella englanninkielisten ohjeidenkin käyttöä, ei se ole oikeastaan sen vaikeampaa. Netistä löytyy hyvin sanastoja silmukoille ja muille, niiden avulla kyllä pärjää, varsinkin jos olet virkannut amigurumeja ennenkin.

   Poista
 2. Oi, tosi suloinen! Tuo pitää ehdottomasti itsekin tehdä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Suosittelen, tuli tuosta kyllä sen verran söpö. :)

   Poista
 3. Ihastuttava repolainen :) Niin kuin kaikki muutkin mitä olet tehnyt. Ehkä mun lemppari on silti vielä se pinkki jänönen minkä teit, jolla oli viiva suu. Pitäisi ottaa itseä niskasta kiinni ja rohkeasti yrittää, mutta vaikka virkata osaan niin ohjeista en oikeastaan ollenkaan.. Vielä joskus.
  Mulla on sulle blogissani haaste :http://siskosahlaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Eikää.. Aina vaan ihanempaa löytyy ku selaa sun blogia! Ja mää aattelin pitää taukoa amigurumeista! Ehkä ei pysty sittekää.:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, kiitos! Tällainen söpö kettu pitää kyllä olla jokaisella. :D

   Poista
 5. Ihana kettu!
  Hakusessa hyvä kettu-ohje ja tämä on ollut löytämistäni ehdottomasti parhaimman näköinen!
  Löytyyköhän kyseistä ohjetta enää mistään? Tuo linkki ohjeeseen ei ainakaan enää toimi :(

  VastaaPoista
 6. Onkohan ketun ohje-linkki jo poistettu, kun ei auennut? Eihän sinulla satu olemaan ohjetta tallessa, niin oli kettuloinen ihanan näköinen, että haluaisin ehdottomasti virkkailla sen :)

  VastaaPoista