torstai 6. maaliskuuta 2014

Virkattu Bina karhu

Jes! Sain vihdoinkin lsiirrettyä kuvat koneelle, nyt on varsinainen kuvapläjäys tiedossa! :)

Minulla on ollut jo ainakin vuoden Lalylalan ihana ohje tähän Bina karhuun, mutta en ole vain ehtinyt tai saanut aikaiseksi tehdä tätä. Nyt tuli oivallinen tilaisuus, kun Aino sai synttärikutsun ystävältään naapurista ja toiveena oli (ainakin äidiltä ;) ), että jotain virkattua. 

En aiemmin ollut tajunnutkaan, kuinka iso tästä tulisi. Kannattaa muuten vilkaista muitakin Lalylalan ohjeita, hän tekee aivan mahtavia juttuja! http://www.lalylala.com/

Uskoisin, että tämä persoonallinen nalle on 5-vuotiaalle tytölle mieluinen unikaveri synttärilahjaksi. Tykästyttiin Ainon kanssa itsekin tähän kovasti ja tehtävälistalla on meillekin oma, ehkä pienin variaatioin kuitenkin. 

Ja tässä niitä kuvia:
3 kommenttia:

  1. Aivan ihana! Mielettömän hieno ja varmasti mieleinen saajalleen <3 Kiva kun on noin isokokoinenkin :) Itse tykkään! Mukavaa viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista
  2. Sulla on ihana blogi! Ihan alkaa itseäki virkatuttamaan, monta työtä on kesken tai vielä ajatuksen tasolla mutta ehkä kohta saan jotain tehtyä. Tuli mieleen, että täytätkö kaikki palat ihan vanulla suoraan vai laitatko jonkun kankaan sinne väliin ettei vanu tursua ulos? Ajattelin, että miten kestävät esim pesun.
    Liityn lukijaksi heti kun tajuan miten se onnistuu vieraalla koneella :)

    VastaaPoista